Víkendový kurz

 

 !! ZMĚNA !! 
 MÍSTO KONÁNÍ                                      

  Družstevní 201, Bučovice     MAPA                        
  Mapy.cz1        
                   

Vypsané termíny:
 
 
(
obsazeno /rezervace /volná místa)
:
  
 7.-8.12. (3-0-0), 18.-19.1. (2-1-0), 15.-16.2. (0-0-3), 15.-16.3. (0-0-3)
 
Doba konání:    
1.den (sobota)      9.30 - cca 17.00 h.  
2.den (neděle)      9.30 - cca 13.30 h.
        
Cena:  3 600,- 

REZERVAČNÍ POPLATEK 1 500,-Kč předem na účet
+DOPLATEK 2 100,-Kč na místě před zahájením kurzu

Pokud se účastník na kurz nedostaví, rezervační poplatek propadá - viz storno podmínky

CENA ZAHRNUJE:

  • občerstvení během celého kurzu  (káva, čaj, voda) 
  • suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury,...)
  • skripta se základními sýrařskými postupy včetně receptur na vyráběné produkty
  • certifikát o absolvování kurzu
  • odkapávací formy k vyrobeným sýrům 
  • hotové vlastní výrobky 



                          >> REZERVOVAT TERMÍN <<   

                                                                         

parenica1  Diplom1
Naše výrobky z kurzů byly úspěšné i v soutěžích


Co si vyrobíte :
- JOGURT typu Hollandia
- JUNKET - rychlý dezert s konzistencí pudingu
- TVAROH 
- ČERSTVÝ SÝR (Farmář)- přírodní i ochucený
- PRIMOSALE  - sicilský měkký sýr mléčné chuti 
- CAMEMBERT
- HALLOUMI - kyperský sýr vhodný na grilování
BALKÁNSKÝ SÝR 
- RICOTTA - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
KORBÁČKY, PARENICA A OŠTĚPEK
- MOZZARELLA
+ Solný nálev

ZAKOUPIT SI MŮŽETE SÝRAŘSKÉ POTŘEBY (výběr dle aktuální dostupnosti)

  • Syřidlo 
  • Chlorid vápenatý 
  • Mlékárenské kultury
  • Ampule na kultury 
  • Teploměr  
  • Injekční stříkačka 2ml, 5 ml
  • Formy na výrobu sýrů    
  • Perlan 42x48cm na filtrování mléka
  • Sýrařská plachetka (50x50, 90x90cm)
  • Teploměr
  • Mikrováha 0,01g
  • Zápisník domácího mlékaře
  • Publikace Domácí mlékař I. a II.
  • Mlékonoš

     

CO S SEBOU ??? 
Budete potřebovat nádobu na solný nálev, uzavírací láhev na syrovátku, sklenici s víčkem (150-200ml) na jogurt, plastový box (raději více menších) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno).