Víkendový kurz
!! ZMĚNA !!
Družstevní 201, Bučovice → MAPA
Vypsané termíny:
(obsazeno /rezervace /volná místa) :
7.-8.12. (3-0-0), 18.-19.1. (2-1-0), 15.-16.2. (0-0-3), 15.-16.3. (0-0-3)
Doba konání:
1.den (sobota) 9.30 - cca 17.00 h.
2.den (neděle) 9.30 - cca 13.30 h.
Cena: 3 600,-Kč
REZERVAČNÍ POPLATEK 1 500,-Kč předem na účet
+DOPLATEK 2 100,-Kč na místě před zahájením kurzu
Pokud se účastník na kurz nedostaví, rezervační poplatek propadá - viz storno podmínky
CENA ZAHRNUJE:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury,...)
- skripta se základními sýrařskými postupy včetně receptur na vyráběné produkty
- certifikát o absolvování kurzu
- odkapávací formy k vyrobeným sýrům
- hotové vlastní výrobky
Naše výrobky z kurzů byly úspěšné i v soutěžích
Co si vyrobíte :
- JOGURT typu Hollandia
- JUNKET - rychlý dezert s konzistencí pudingu
- TVAROH
- ČERSTVÝ SÝR (Farmář)- přírodní i ochucený
- PRIMOSALE - sicilský měkký sýr mléčné chuti
- CAMEMBERT
- HALLOUMI - kyperský sýr vhodný na grilování
- BALKÁNSKÝ SÝR
- RICOTTA - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
- KORBÁČKY, PARENICA A OŠTĚPEK
- MOZZARELLA
+ Solný nálev
ZAKOUPIT SI MŮŽETE SÝRAŘSKÉ POTŘEBY (výběr dle aktuální dostupnosti)
- Syřidlo
- Chlorid vápenatý
- Mlékárenské kultury
- Ampule na kultury
- Teploměr
- Injekční stříkačka 2ml, 5 ml
- Formy na výrobu sýrů
- Perlan 42x48cm na filtrování mléka
- Sýrařská plachetka (50x50, 90x90cm)
- Teploměr
- Mikrováha 0,01g
- Zápisník domácího mlékaře
- Publikace Domácí mlékař I. a II.
- Mlékonoš
CO S SEBOU ???
Budete potřebovat nádobu na solný nálev, uzavírací láhev na syrovátku, sklenici s víčkem (150-200ml) na jogurt, plastový box (raději více menších) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno).