Odpolední kurz - ČERSTVÝ SÝR (FARMÁŘ), PRIMOSALE, HALLOUMI, RICOTTA

!! ZMĚNA !!

MÍSTO KONÁNÍ 

Družstevní 201, Bučovice  mapa

  Mapy.cz1

VYPSANÉ TERMÍNY : 
(obsaz. /rezerv. /volná místa)
1.2. (0-0-3)

DOBA KONÁNÍ:  
12.00 - cca 16.00h. (ŘÍJEN-BŘEZEN)
14.00 - cca 18.00h. (DUBEN-ZÁŘÍ)

CENA:  1 600,-Kč 
REZERVAČNÍ POPLATEK 500,-Kč předem na účet
DOPLATEK 1100,-Kč na místě před zahájením kurzu
Pokud se účastník na kurz nedostaví, rezervační poplatek propadá - viz storno podmínky
   

                                      >> REZERVOVAT TERMÍN <<


  • Co si vyrobíte 
    -ČERSTVÝ SÝR (Farmář) - přírodní či ochucený
      K ochucení jsou k dispozici směsi koření, případně si lze donést vlastní dle chuti - kmín, barevný pepř, bylinky, pažitka, česnek, ořechy, ...
    -PRIMOSALE - sicilský měkký sýr mléčné chuti
    -HALLOUMI - kyperský sýr na grilování 
    -RICOTTA - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu

  • V ceně je zahrnuto
    -občerstvení (káva, čaj, voda)
    -suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury)
    -hotové vlastní výrobky 
    -receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
    -5x forma (malá) k odkapávání sýrů  


    Možno zakoupit sýrařské potřeby
    Dle aktuální dostupnosti

  • Syřidlo 
  • Chlorid vápenatý  
  • Teploměr  
  • Injekční stříkačka 2ml, 5 ml
  • Formy na výrobu sýrů - 80-1000g   
  • Perlan 42x48cm na filtrování mléka
  • Teploměr
  • Mikrováha 0,01g
  • Zápisník domácího mlékaře
  • Publikace Domácí mlékař I. a II.
  • Mlékárenské kultury